Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Βοηθήστε το μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ

Ονομάζομαι Ηλίας Αλεξάνδρου του Αλέξιου και της Σουζάνας από το Βλαχιώτη Λακωνίας. Γεννήθηκα στις 24 Σεπτεμβρίου 2005 και θέλω απλά να σας μεταφέρω το
πρόβλημά μου. Δεν ζητάω να με λυπηθείτε - δεν είμαι κακόμοιρο!!! είμαι ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ - απλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ας το κάνει.


Τώρα είναι 7,5 ετών και έχει τραχειοστομία. 
Εδώ και 4...5   χρόνια έχω κάνει χειρουργείο καρδιάς και τώρα παμε και για δεύτερη ..

Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα υγείας με την καρδιά μου έχει υποτροπιάσει με αποτέλεσμα τα χρονικά περιθώρια ζωής μου να στενεύουν. Οι καρδιολόγοι μου ο κος Ράμμος και ο κος Αζαριάδης από το Ωνάσειο δεν έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περίπτωση ξανά και δεν μπορούν να με βοηθήσουν.

Η λύση βρίσκετε στην Ελβετία από τον κο Καλλαγκο – παιδοκαρδιοχειρούργο – ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλές παρόμοιες επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο και με μεγάλη επιτυχία.

Η επέμβαση κόστους 100,000 € μπορεί να γίνει στην Ελβετία αν υπογράψουν οι Έλληνες γιατροί για να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα από την ασφάλεια, όμως μπορεί να γίνει και στην Ελλάδα αρκεί το Ωνάσειο να στείλει επίσημη πρόσκληση στον κο Καλαγκο.


Μέχρι τη στιγμή αυτή τίποτα από τα δύο δεν έχει γίνει αν και ο κος Καλλαγκος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, μας ζήτησε αυτό το τόσο απλό:« μια πρόσκληση από το Ωνάσειο», για να μπορέσει να έρθει ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στην Ελλάδα και να χειρουργήσει την δική μου μικρή καρδούλα.


Σας ευχαριστώ που μου αφιερώσατε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας.

Ο μικρός Ηλίας

497/746323-57 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στο ονομα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΑ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΙΒΑΝ..GR 4701104970000049774632357
(BIC ) ETHNGRAA τηλ. 6945683728 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Φωτογραφία Εξώφυλλου

ΕΔΩ ΟΜΑΔΑ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ  μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ

                                   ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!!!


Όποιος θέλειας βοηθήσει το μικρό μας αγγελούδι ΛΙΑΚΟ !!!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!